1 2
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024 05:46
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Σχεδιάζει απολύσεις στο Δήμο, αν κοιμηθεί ο…Θεός;






Καλώς τον κι ας άργησε. Ο νέος φωτεινός παντογνώστης, ος τα πανθ’ ορά, ερχόμενος επί της γης με την μορφή του Απόστολου Παπαδούλη, που για χρόνια διακρίθηκε υπηρετώντας τις ανάγκες των βιομηχάνων για όλο και περισσότερα κέρδη, αποφάσισε ότι πρέπει να γίνει και Δήμαρχος Βόλου γι αυτό και έβαλε πλώρη για τις εκλογές με το ΚΙΝΑΛ, αφού, όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε, πριν τον “έγραψαν” κανονικότατα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ!

Έκτοτε δεν αναγνωρίζει κανένα, έχει λύσεις για όλους και για όλα, σε χρόνους dt, μάλιστα και με το γνωστό ύφος του προσωπάρχη δεν επιδέχεται αμφισβητήσεων στα όσα καταδέχεται να μας επικοινωνήσει. Ελα, όμως, που το χούι βγαίνει τελευταίο και δεν σ’ εγκαταλείπει ποτέ…

Ετσι, λοιπόν, σε μια ραδιοφωνική του συνέντευξη, αφού φρόντισε να μας πει στο περίπου ότι ο νυν Δήμαρχος δεν ξέρει και πρέπει να παραδώσει από τώρα σε εκείνον, ανάπτυξε τις απόψεις του – θέσφατα για τα οχήματα των υπηρεσιών, διαφωνώντας – ώ της εκπλήξεως – για τα συγκεκριμένα που ήδη παρέλαβε και χρησιμοποιεί ο Δήμος.

Και αφού θέλησε να μας θαμπώσει με τις γνώσεις (;) του και μιλώντας για απορριμματοφόρα, καλαθοφόρα, φορτηγά και γκρέιντερ μας αντιπαρέθεσε τα….ηλεκτρικά σάρωθρα (!!!) ( κοινώς βούρτσες με…) πέταξε και το 10 το καλό. Μεταφέρουμε επί λέξει: “…σ’ όλο τον κόσμο η καθαριότητα αρχίζει και μειώνεται σταθερά από άποψης έμψυχου δυναμικού, αλλά ενισχύεται από άποψη τεχνολογικού δυναμικού.”

Δηλαδή, αν, λέμε αν κοιμηθεί ο…Θεός ρε αδερφέ, συμβεί το θαύμα και τον δούμε Δήμαρχο, να ετοιμάζονται για απολύσεις οι εργαζόμενοι στον Δήμο, σαν τους εργάτες των πρώην αφεντικών του; θα τους αντικαταστήσει με ρομποτάκια, που θα έρχονται και πιο φθηνά; Ελα κύριε Παπαδούλη μου πες μας, μην μας κρατάς σε αγωνία…