Τετάρτη, 5 Μαρτίου, 2025 16:40
ΒόλοςΤοπικά

Μπαράζ διαρρήξεων στον Βόλο: Εσπασαν αυτοκίνητα για να τα κλέψουν






Αντικείμενα, μικροποσά και τραπεζικές κάρτες ήταν η λεία των αγνώστων – μέχρι στιγμής – δραστών που χθες τα ξημερώματα πραγματοποίησαν μπαράζ διαρρήξεων σε σταθμευμένα οχήματα στην περιοχή των τρένων στον Βόλο.

Περισσότεροι από πέντε ήταν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στις οδούς Χείρωνος, Αχιλλέως και Παπαδιαμάντη που ειδοποίησαν χθες, με το πρώτο φως της ημέρας, τις αρχές για να καταγγείλουν τις ζημιές που είδαν στα οχήματά τους.

Τα αυτοκίνητα είχαν σπασμένα τζάμια, ενώ από το εσωτερικό έλειπαν μικροποσά, καθώς και κάθε είδους αντικείμενο που ήταν μέσα στα οχήματα.

Από το εσωτερικό οι δράστες έκλεψαν ακόμη πιστωτικές κάρτες τσάντες, μπουφάν, γυαλιά κα ακουστικά κινητού τηλεφώνου. Αστυνομική δύναμη έφτασε χθες το πρωί στο σημείο καταγράφοντας το περιστατικό και παίρνοντας αποτυπώματα από τα οχήματα.

Ανδρες της αστυνομίας «χτένιζαν» χθες την περιοχή, ωστόσο μέχρι και αργά το βράδυ δεν είχε γίνει κάποια σύλληψη και δεν είχε εκδοθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση.