Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου, 2024 23:10
Αθλητικά

Champions League: Με το «αριστερό» οι Βρετανοί, η Σάλτσμπουργκ τη νίκη της ημέρας – Δείτε όλα τα γκολ

Πανδαισία γκολ και θεάματος πρόσφερε η 1η μέρα διεξαγωγής των ομίλων του Champions League, καθώς οι αστέρες της «στρογγυλής θεάς» φρόντισαν να ανταμείψουν τους οπαδούς που έδωσαν το «παρών» στα γήπεδα, καθώς και εκατομμύρια άλλους που παρακολούθησαν τους αγώνες από την τηλεόραση, σε όλον τον κόσμο.
Με 21 γκολ σε οκτώ ματς, δηλαδή πάνω από δύο γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδι, η φετινή διοργάνωση προϊδεάζει για μεγάλες συγκινήσεις και ανατροπές, όπως η ήττα της κατόχου Λίβερπουλ από τη Νάπολι, ή το εκπληκτικό 6-2 της Σάλτσμπουργκ επί της Γκενκ.






Το πρόγραμμα της 2ης ημέρας της 1ης αγωνιστικής περιλαμβάνει μεγάλα ματς, όπως το Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεάλ Μαδρίτης και το Ατλέτικο Μαδρίτης-Γιουβέντους και βέβαια τη μεγάλη πρεμιέρα του Ολυμπιακού κόντρα στη σπουδαία Τότεναμ, στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Τα αποτελέσματα της χθεσινής 1ης ημέρας των ομίλων του Champions League έχουν ως εξής:

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Νάπολι (Ιταλία) – Λίβερπουλ (Αγγλία) 2-0
Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) – Γκενκ (Βέλγιο) 6-2

6ος ΟΜΙΛΟΣ
Ίντερ (Ιταλία) – Σλάβια Πράγας (Τσεχία) 1-1

Ντόρτμουντ (Γερμανία) – Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 0-0

7ος ΟΜΙΛΟΣ
Λιόν (Γαλλία) – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία) 1-1
Μπενφίκα (Πορτογαλία) – Λειψία (Γερμανία) 1-2

8ος ΟΜΙΛΟΣ
Τσέλσι (Αγγλία) – Βαλένθια (Ισπανία) 0-1
Άγιαξ (Ολλανδία) – Λιλ (Γαλλία) 3-0

Το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων:

1ος ΟΜΙΛΟΣ
19:55 Μπριζ (Βέλγιο) – Γαλατασαράι (Τουρκία) 18/9
22:00 Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία) – Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 18/9

2ος ΟΜΙΛΟΣ
19:55 Ολυμπιακός (ΕΛΛΑΔΑ) – Τότεναμ (Αγγλία) 18/9
22:00 Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) – Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 18/9

3ος ΟΜΙΛΟΣ
22:00 Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία) – Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) 18/9
22:00 Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) – Αταλάντα (Ιταλία) 18/9

4ος ΟΜΙΛΟΣ
22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) – Γιουβέντους (Ιταλία) 18/9
22:00 Λεβερκούζεν (Γερμανία) – Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία) 18/9

Ακολουθούν η ανάλυση, τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα των χθεσινών αναμετρήσεων:

Λιόν-Ζενίτ 1-1

Η Λιόν μετρούσε 5 συνεχόμενες ισοπαλίες στην έδρα της στο Champions League και το σερί συνεχίστηκε και στο παιχνίδι απέναντι στην Ζενίτ. Η ρωσική ομάδα ξεκίνησε με θετικό αποτέλεσμα στη διοργάνωση, στην οποία επέστρεψε για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2015-16.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό από το πρώτο λεπτό και στο 41’ ήρθε το πρώτο γκολ για τους φιλοξενούμενους. Αζμούν και Τζιούμπα συνδυάστηκαν άψογα για το 1-2, με τον Ιρανό να τελειώνει ιδανικά τη φάση και να κάνει το 0-1. Η απάντηση των «λιονέ» ήρθε στο 51’, όταν ο Ντεπάι με πέναλτι έκανε το 1-1, ενώ μετά το 60’ οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ανατροπή, όμως σπατάλησαν όλες τις ευκαιρίες τους και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Λιόν (Σιλβίνιο): Λόπες, Ντιμπουά, Ντενάγιερ, Μαρσέλο, Κονέ, Τουσάρ, Αντελαΐντ (85’ Τεριέ), Τιάγκο Μέντες, Τραορέ (77’ Κορνέ), Ντεπάι, Ντεμπελέ
Ζενίτ (Σεργκέι Σεμάκ): Λουνιόβ, Καραβάεβ (78’ Σάτοβ), Οσόριο, Ιβάνοβιτς, Ρακίτσκι, Ντάγκλας Σάντος, Μπάριος, Ζιρκόβ (64’ Κουζιάεβ), Ντριούσι, Αζμούν (47’ Οζντόεβ), Τζιούμπα

Ίντερ-Σλάβια Πράγας 1-1

Η αναγγελία της κλήρωσης στον ίδιο όμιλο με Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ και Ίντερ οδήγησε τους περισσότερους στο συμπέρασμα ότι η Σλάβια Πράγας θα είναι ο… φτωχός συγγενής και συλλέκτης γκολ και highlights των φημισμένων αντιπάλων της. Παρ’ όλα αυτά, αν ήθελαν οι Τσέχοι να στείλουν ένα «μήνυμα» ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι κι ότι η περσινή τους πορεία ως τα προημιτελικά του Europa League μόνο τυχαία δεν είναι, στο Μιλάνο αποφάσισαν να το κάνουν! Το τελικό 1-1 θα μπορούσε να θεωρηθεί καλό αποτέλεσμα γι’ αυτούς, αν δεν υπερείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα κι αν το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις δεν ήταν η μοναδική ολιγωρία της εξαιρετικής τους άμυνας, που όμως όλες οι γραμμές κέρδισαν τις εντυπώσεις απέναντι στην προβληματική Ίντερ του Κόντε.

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ, ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ

Η Σλάβια παρατάχθηκε με ένα 4-4-2 και «γεμάτο» κέντρο, ενώ σύντομα, μετά το 20′, το σύστημα έγινε 4-5-1 και μοναδικό προωθημένο τον Ολαγίνκα. Έτσι και οι χώροι ήταν πάντα «ερυθρόλευκοι» και η όποια δημιουργική δραστηριότητα του Μπρόζοβιτς, του Μαρτίνες και του Σένσι κατέστη υποτονική και τελείως αναντίστοιχη με το κλίμα πρεμιέρας του Champions League εντός έδρας και απέναντι σε μια υποδεέστερη ομάδα.

Το πρώτο μέρος δεν περιλάμβανε πολλές φάσεις, όμως οι άξιες αναφοράς ήταν για τη Σλάβια. Το σουτ του εξαιρετικού Στάντσιου (7′) έδειξε από νωρίς πως οι Τσέχοι δεν ταξίδεψαν στην Ιταλία για να κλειστούν στην άμυνα, ενώ η αντίδραση των «νερατζούρι» περιορίστηκε στο καλό σουτ του Μαρτίνες (16′) που «έγλυψε» το δοκάρι και κάποια μακρινά σουτ του Καντρέβα.

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΓΚΟΛ, ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Σλάβια να έχει εμπεδώσει καλύτερα ότι το παιχνίδι μπορεί να γίνει δικό της και ο Μάζοπουστ ξεκίνησε να «πατάει» συχνότερα περιοχή στο πλευρό του Ολαγίνκα. Ο Νιγηριανός ευστόχησε στην κορύφωση της τσέχικης απειλής, όταν στο 64′ έκανε ωραία κίνηση στην περιοχή, πάσαρε στον αμαρκάριστο Ζελενί, ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε ωραία στη γωνία του, αλλά ο δημιουργός της φάσης έγινε εκτελεστής και άνοιξε το σκορ, ξεσηκώνοντας το Μεάτσα που δυσανασχετούσε με την ούτε κατά διάνοια απειλητική ομάδα του Κόντε.

Ο ρυθμός πλέον βρισκόταν υπό τον έλεγχο των Τσέχων, που μπορούσαν να κάνουν και το 0-2 στο 70′, αν ο Μάζοπουστ από το ημικύκλιο ήταν πιο προσεκτικός. Τελικά το γκολ το βρήκε ανέλπιστα η Ίντερ, με τον Σένσι να σημαδεύει το δοκάρι στο 92′ και στο ριμπάουντ, στη μόνη φάση που η άμυνα της Σλάβια έμεινε αδρανής, ο Μπαρέλα να σουτάρει στην κίνηση και να «λυτρώνει» την ομάδα του, που έχασε τις εντυπώσεις, αλλά αποκόμισε έναν βαθμό που μάλλον δεν άξιζε…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Ντε Βράι, Μπρόζοβιτς (71′ Μπαρέλα), Γκαγιαρντίνι, Σένσι, Καντρέβα (49′ Λαζάρο), Ασαμόα, Μαρτίνεζ (71′ Πολιτάνο), Λουκάκου
Σλάβια Πράγας (Γίντριχ Τρπισόφσκι): Κόλαρ, Κουφάλ, Κουντέλα, Χοβόρκα, Μπορίλ, Τραορέ (59′ Ζελενί), Χουσμπάουερ, Σούτσεκ, Στάντσιου, Ολαγίνκα, Μασοπούστ (79′ Γιουσούφ Χελάλ)

Μπενφίκα-Λειψία 1-2

Ο Τίμο Βέρνερ ανανέωσε το συμβόλαιό του μόλις πριν λίγες ημέρες και ύστερα από ένα καλοκαίρι αβεβαιότητας για το μέλλον του έχει αρχίσει να σκοράρει κατά βούληση. Ο Γερμανός επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Λειψία, που έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση, κερδίζοντας με 2-1 την Μπενφίκα.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν στον πάγκο τους τον τιμωρημένο από πέρυσι Μπρούνο Λαζ και δεν έδειξαν καλό πρόσωπο. Το παιχνίδι, πάντως, ήταν ανοιχτό και στο 69’ ο Βέρνερ έκανε το 0-1. Πέρασαν μόλις 9’ πριν ο Βέρνερ κάνει και το 0-2 για να τελειώσει τα πάντα. Στο 84’ το παιχνίδι πήρε και πάλι… φωτιά, όταν ο Σεφέροβιτς, που ήρθε από τον πάγκο στο 76’, μείωσε σε 1-2 με προβολή. Παρά τις προσπάθειές τους μέχρι το τέλος, όμως, οι γηπεδούχοι δεν έφτασαν ποτέ στην ισοφάριση, με τους Ταύρους να πιάνουν κορυφή από την πρώτη αγωνιστική στον όμιλο.

Ντόρτμουντ-Μπαρτσελόνα 0-0

Ο Μέσι επέστρεψε στη δράση (μπήκε ως αλλαγή), αλλά τα φώτα όλα έπεσαν στον Τερ Στέγκεν, ο οποίος με υπέροχες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν κόντρα στη Ντόρτμουντ (0-0) και χάρισε το βαθμό στην κακή Μπαρτσελόνα. Είχαν και δοκάρι οι Βεστφαλοί που άξιζαν κάτι περισσότερο. Ο Φατί έγινε ο νεαρότερος παίκτης των Καταλανών που αγωνίστηκε βασικός στο Champions League.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρουσίασε την ομάδα του σχεδόν ίδια (μοναδική η αλλαγή η παρουσία του Σουάρες) με αυτή που έπαιξε κόντρα στη Βαλένθια (5-2), αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμό. Η Μπαρτσελόνα δεν έπεισε με την εικόνα της, παρουσίασε πολλά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι και δε μπόρεσε να φανεί απειλητική. Η Ντόρτμουντ κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα, αλλά στη μοναδική ευκαιρία που της παρουσιάστηκε στο α’ μέρος, ο Ρόις δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά. Στο 57′ οι Βεστφαλοί βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ, ο Σεμέντο έκανε ανόητο πέναλτι στο Σάντσο, ο Ρόις ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Τερ Στέγκεν έκανε τεράστια επέμβαση.

Στο 59′ ο Μέσι πήρε θέση στο ματς στη θέση του 16χρονου Φατί, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει την έκρηξη που επιθυμούσε. Αντίθετα, η Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη και είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ! Ο Μπραντ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ο Ρόις έχασε ένα μεγάλο τετ α τετ. Βέβαια, οι Καταλανοί θα μπορούσαν να κλέψουν τη νίκη στις καθυστερήσεις, αλλά ο Μέσι δεν κατόρθωσε από κοντά να σκοράρει.

Τσέλσι-Βαλένθια 0-1

Η απόφαση της διοίκησης να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, προσλαμβάνοντας τον Αλμπερτ Θελάδες, δεν έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους οπαδούς της Βαλένθια. Το αποτέλεσμα στο Stamford Bridge στην πρεμιέρα των ομίλων μια χαρά τους ικανοποιεί πάντως, αφού το γκολ του Ροδρίγο στο 74′ έκανε τη διαφορά, δίνοντας τη σπουδαία νίκη με 1-0 στις «νυχτερίδες», κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι οι «μπλε» τπυ Λονδίνου.

Αυτό, σε συνδυασμό φυσικά με την… ξεροκεφαλιά του Μπάρκλεϊ, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 80′ και στο 88′ “έδιωξε” τους Ζορζίνιο και Γουίλιαν, θέλοντας να εκτελέσει αυτός το πέναλτι. Το εκτέλεσε, το έχασε και ο Φρανκ Λάμπαρντ σκέφτεται τι άλλο θα του τύχει σε αυτό το ξεκίνημα του στον πάγκο της Τσέλσι…

Το ματς άρχισε με τους Λονδρέζους να παίρνουν τον έλεγχο, να απειλούν στο 6′ με τον Αμπραχαμ και να χάνουν στο 16′ με τραυματισμό τον Μάουντ. Η Βαλένθια, η οποία είχε την πρώτη της φάση στο 20′ με τον Γκαγιά, ισορρόπησε στη συνέχεια την κατάσταση και το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με καλό ρυθμό αλλά χωρίς γκολ.

Αυτό θα ερχόταν στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 74′, όταν ο Παρέχο εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ για τον Ροδρίγο, ο οποίος με ωραίο τρόπο έγραψε το 0-1 και έφυγε τρέχοντας για τους οπαδούς της ισπανικής ομάδας. Αυτούς που πανηγύρισαν νίκη τελικά, αφού στο 86′ η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι για χέρι του Βας και δύο λεπτά μετά, όπως προαναφέραμε, ο Μπάρκλεϊ τα έκανε όλα λάθος, αναγκάζοντας τους Μπλε να αρχίσουν με ήττα στους ομίλους μόλις για 2η φορά σε 16 συμμετοχές…

Νάπολι-Λίβερπουλ 2-0

Πέρσι,εκεί μέσα, δέχτηκε γκολ στο τέλος και ηττήθηκε. Την τελευταία αγωνιστική των ομίλων χρειάστηκε μία τρομερή επέμβαση του Αλισον, για να κρατήσει τη νίκη-πρόκριση και να ακολουθήσει η σούπερ πορεία μέχρι την κατάκτηση της κούπας. Και αυτή τη φορά όμως η Λίβερπουλ γνώρισε το ίδιο ακριβώς συναίσθημα στο «Σαν Πάολο». Ηττήθηκε ξανά, αλλά με 2-0 στο φινάλε και αυτό ως αισιόδοξο σενάριο θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως θετικό ξεκίνημα της υπεράσπισης του τίτλου. Σε πρώτη φάση όμως βάζει την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ σε διαδικασία άγχους.

Για όσο δεν υπήρχε σκορ, ήταν ένα ματς με έντονο ρυθμό και αρκετές προϋποθέσεις για γκολ. Ωστόσο, στις δύο σπουδαιότερες στιγμές μίλησαν εκατέρωθεν οι τερματοφύλακες. Ο Αντριάν νίκησε εξ επαφής τον Μέρτενς (49′), ενώ στο λάθος του Κώστα Μανωλά, που οδήγησε στο σουτ του Σαλάχ, καθάρισε ο Μερέτ. Μόνο που ενώ όλα έδειχναν ότι θα πήγαινε προς το 0-0, η Νάπολι πήρε πέναλτι και ο Μέρτενς ευστόχησε (82′). Η Λίβερπουλ όχι μόνο δεν βρήκε απάντηση, αλλά είδε και τον Γιορέντε να πλασάρει στις καθυστερήσεις και να δίνει προβάδισμα στους Παρτενοπέι, που μπορεί να μετρήσει στο φινάλε. Οσο για το αρνητικό στατιστικό για τους Reds: Κανείς δεν έχει κατακτήσει το τρόπαιο, ξεκινώντας με ήττα.

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Μερέτ, Μάριο Ρουί, Μανωλάς, Κουλιμπαλί, Ντι Λορέντσο, Αλαν (75′ Ελμας), Φαμπιάν Ρουίθ, Λοσάνο (69′ Γιορέντε), Καγιεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε (66′ Ζιελίνσκι)
Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αντριάν, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ (66′ Βαϊνάλντουμ), Χέντερσον (87′ Σακίρι), Φαμπίνιο, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο.

Σάλτσμπουργκ-Γκενκ 6-2

Μετράει ήδη 19 γκολ σε επτά ματς φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και κουβαλάει μαζί του ένα σωρό ρεκόρ σκοραρίσματος για την ηλικία του. Ο Ερλινγκ Χάλαντ πέτυχε ένα εντυπωσιακό χατ τρικ και στα 19 του συστήθηκε στον κόσμο του Champions League, οδηγώντας τη Σάλτσμπουργκ στο χορταστικό 6-2 επί της Γκενκ.

Από το 2004 και τον Γουέιν Ρούνεϊ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Φενερμπαχτσέ, άλλος teenager δεν είχε βάλει τρία γκολ στο ντεμπούτο του στον θεσμό. Ο νεαρός Νορβηγός φορ που έγινε ο πρώτος με ντεμπούτο και τρία γκολ σε ημίχρονο, βρήκε δίχτυα μάλιστα μόλις στα 1-5 πρώτα δευτερόλεπτα της παρθενικής συμμετοχής του στο… σεντόνι και συνέχισε στο 34′ και στο 45′.

Τα ασταμάτητα λάθη των Βέλγων επέτρεπαν διαρκώς στους γηπεδούχους να βγαίνουν στην κόντρα και το έκαναν ιδανικά με τους Χουάνγκ (36′), Σομποσλάι (45’+2) να ολοκληρώνουν τα πέντε γκολ σε ένα απίθανο πρώτο μέρος. Λουκούμι (40′) και Σαματά (52′) μείωσαν, αλλά το σκορ όχι μόνο είχε λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, για να πάρει κάτι η Γκενκ, αλλά δέχτηκε ακόμα ένα από τον Ούλμερ (66′).

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ της αναμέτρησης:

Άγιαξ-Λιλ 3-0

Απέναντι στη νεανική Λιλ, ο νεανικός Αγιαξ ήταν το φαβορί και το απέδειξε με εντυπωσιακό τρόπο. Οχι μόνο για το τελικό σκορ, αλλά και για την εικόνα του παιχνιδιού, αφού η ομάδα του Ερικ Τεν Χαγκ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δε δυσκολεύτηκε να πάρει το τρίποντο, αρχίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή πορεία της στο Champions League…

Ο Αγιαξ μπήκε στο ματς με στόχο το γρήγορο γκολ και θα μπορούσε να το πετύχει στο 14′, αν η μπάλα δεν πήγαινε στο δοκάρι από το σουτ του Ζίγιεχ. Λίγα λεπτά μετά πάντως, στο 18′, κατέληξε εκεί που έπρεπε, στα δίχτυα δηλαδή, από την κεφαλιά του Πρόμες μετά τη σέντρα του Ταλιαφίκο. Με τον αέρα του 1-0 πλέον, οι Ολλανδοί ήλεγξαν την κατάσταση και αφού γλίτωσαν στο 44′ με την απόκρουση του Ονάνα στο κοντινό πλασέ του Ικονέ, κλείδωσαν τη νίκη στο δεύτερο μέρος.

Αυτό άρχισε με ευκαιρία του Ζίγιεχ στο 48′ και συνεχίστηκε με το ωραίο γκολ του Αλβαρες στο 50′ με σουτ από πλάγια πέφτοντας, μετά την πάσα του Νέρες 2-0). Και με τα πάντα να έχουν κριθεί και τη Λιλ να το παίρνει απόφαση, ο Αγιαξ έφτασε και σε τρίτο γκολ, στο 62′, με την κεφαλιά του Ταλιαφίκο μετά την εκτέλεση κόρνερ (3-0).

Αγιαξ (Ερικ Τεν Χαγκ): Ονάνα, Ντεστ, Φέλτμαν, Μπλιντ, Ταλιαφίκο, Αλβαρες, Πρόμες, Μαρτίνες (88′ Εκέλενκαμπ), Ζίγιεχ (77′ Λανγκ), Νέρες (83′ Χούντελαρ), Τάντιτς.
Λιλ (Κριστόφ Γκαλτιέ): Μενιάν, Τσέλικ, Ζοσέ Φόντε, Ντος Σάντος, Μπράνταριτς, Ρενάτο Σάντσες (63′ Αραούχο), Αντρέ, Σουμαρέ (77′ Τσέκα), Μπαμπά, Οσιμιέν, Ικονέ (63′ Γιουσούφ Γιαζίτσι).

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ της αναμέτρησης: