Χωρίς ενημέρωση για 24 ώρες από σήμερα μέχρι αύριο το πρωί εξαιτίας νέας πανελλαδικής απεργία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Πιο συγκεκριμένα, τα Διοικητικά Συμβούλια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) και των δημοσιογραφικών Ενώσεων – μελών της (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΗΕΘΣτΕΕ και ΕΣΠΗΤ) συναποφάσισαν την πραγματοποίηση νέας εικοσιτετράωρης απεργίας για όλους τους δημοσιογράφους, σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας, από τις 5 το πρωί σήμερα Τρίτη 11 Μαρτίου μέχρι τις 5 το πρωί αύριο Τετάρτη 12 Μαρτίου 2025.
Η ΠΟΕΣΥ και οι Ενώσεις Συντακτών, μεταξύ των οποίων και της Θεσσαλίας, «προσηλωμένες με συνέπεια και σταθερότητα στην κεντρική διεκδίκηση του δικαιώματος όλων των δημοσιογράφων για αξιοπρεπείς μισθούς και αυξήσεις που κατοχυρώνονται μέσα από Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, στοιχείο αναμφισβήτητο και για την ανεξαρτησία του Τύπου, απαιτούν από τους εργοδότες να εγκαταλείψουν την αδιάλλακτη στάση τους, να ανταποκριθούν στα μηνύματα της εποχής και να προσέλθουν στη διαδικασία των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων. Οι δημοσιογράφοι όλης της χώρας, στους τηλεοπτικούς και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, τις εφημερίδες, τα περιοδικά και τις ιστοσελίδες, διεκδικούμε μισθολογικές αυξήσεις, βελτίωση των εργασιακών συνθηκών και κατοχύρωση όλων των θεσμικών αιτημάτων μας».