Κυριακή, 2 Μαρτίου, 2025 14:09
Βόλος

Ε όχι και να φωνάζει ο Αρης… (φωτογραφία)






Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό.

Ο Αρης να φωνάζει για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα του Πανθεσσαλικού. Για τη διαιτησία του Παπαδόπουλου και του Τζήλου (Var), οι οποίοι του επέτρεψαν να προηγηθεί στο σκορ χάρη στην απόφαση που πήραν να επαναληφθεί το πέναλτι σε οποίο είχε αστοχήσει αρχικά ο Μορόν.

Ενα πέναλτι όπου όπως φαίνεται ξεκάθαρα στην παρακάτω φωτογραφία, ο ποδοσφαιριστής του Αρη μπαίνει στην περιοχή πολύ πριν από την εκτέλεση του Μορόν, αποκτώντας σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του.

Και όμως, οι διαιτητές αποφασίζουν την επανάληψη του πέναλτι, επειδή ένας παίκτης του Βόλου απλά πατάει τη γραμμή του ημικυκλίου τη στιγμή της εκτέλεσης, αγνοώντας προφανώς ότι ο ποδοσφαιριστής του Αρη (που μπήκε νωρίτερα στην περιοχή) είναι τουλάχιστον ένα μέτρο πιο μπροστά.

Αυτά τα ολίγα. Οχι τίποτα άλλο, αλλά με αυτά που λένε στον Αρη, θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε.

Δείτε τη σχετικό στιγμιότυπο από τη στιγμή της εκτέλεσης του πέναλτι του Μορόν