Δευτέρα, 17 Μαρτίου, 2025 16:36
ΜαγνησίαΤοπικά

Επιτήδειοι παριστάνουν τους υπαλλήλους του Δήμου Αλμυρού σε προμηθευτές του






Ο Δήμος Αλμυρού εφιστά τη μεγάλη προσοχή των προμηθευτών του και γενικότερα των συναλλασσομένων με αυτόν, καθώς υπάρχουν καταγγελίες πως επιτήδειοι που παριστάνουν τους υπαλλήλους του Δήμου τηλεφωνούν σε προμηθευτές ή σε συναλλασόμενους με αυτόν και τους ζητούν προσωπικά στοιχεία όπως τον αριθμό των τραπεζικών τους λογαριασμών ή τον αριθμό της κάρτας τους, προκειμένου να τους πιστώσουν, δήθεν, χρηματικά ποσά.

Τα τηλέφωνα που χρησιμοποιούν μέχρι στιγμής οι επιτήδειοι απατεώνες είναι τα εξής:
2422026366, 6949813195 και 6949813194.

Ο Δήμος Αλμυρού καλεί τους συναλλασσόμενους με αυτόν αλλά και γενικότερα όλους τους δημότες να είναι ιδιαίτερα υποψιασμένοι και προσεκτικοί σε τυχόν ανάλογα περιστατικά.

Ο Δήμος Αλμυρού ποτέ δεν πρόκειται να ζητήσει προσωπικά στοιχεία από κανέναν τηλεφωνικά και οι δημότες πρέπει να διακόπτουν αμέσως την ύποπτη συνομιλία και να ενημερώνουν αμέσως τις αστυνομικές αρχές.