Για την ιστορία της απαγωγής του Βασίλη Καρρά, ο οποίος απεβιώσε στις 24 Δεκεμβρίου του 2023, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha, ο συγγραφέας της βιογραφίας του τραγουδιστή, Θάνος Κανούσης.
«Αυτό έγινε στο Αγρίνιο. Ήταν πρώτο όνομα ο Βασίλης και στο χωριό εκεί υπήρχε πανηγύρι. Υπήρχαν άλλα δύο μαγαζιά και δύο επώνυμοι τραγουδιστές που θα τραγουδούσαν. Πήγαν δύο τύποι που του συστήθηκαν ως καπνέμποροι από τη Θεσσαλονίκη «άρχοντα τι κάνεις, εμείς ήρθαμε για σένα» και του είπαν να τον πάνε εκεί που θα τραγουδούσε. Στο δρόμο, έκαναν δεξιά το αυτοκίνητο, σε κάτι καλαμπόκια, βγαίνουν 5-6 με πιστόλια, τον παίρνουν και τον πάνε σε ένα ακατοίκητο χωριό, για να μην τραγουδήσει, όπως και δεν τραγούδησε» δήλωσε ο συγγραφέας.
«Είδα πολλές φορές τον Βασίλη να κλαίει, νομίζω πως θα γίνει ταινία η ζωή του. Πώς να μην είναι σενάριο κινηματογραφικής ταινίας όταν ένα παιδί 10 χρονών, αναγκαζόταν, από την πολλή φτώχεια που πέρασε να ξυπνάει 3 το βράδυ, να πουλάει κουλούρια και μετά λαχεία στη Θεσσαλονίκη. Ο Βασίλης πέρασε πολύ δύσκολα φτωχικά χρόνια» είπε για τον τραγουδιστή.
Το σημείωμα που διάβασε η σύζυγος του Καρρά μετά το θανατό του
«Το σημείωμα για τη γυναίκα του μού το άφησε έξι μήνες πριν φύγει από τη ζωή, όταν είχε μπει για πρώτη φορά στην εντατική. Έλεγε: “Χριστινάκι, σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί. Να μείνεις πίσω, να βοηθάς τους ανθρώπους. Έχεις τρόπους εσύ, γι’ αυτό σ’ αγαπώ” Όταν έφυγε ο Βασίλης, καθίσαμε με τη Χριστίνα και διαβάσαμε πάλι το βιβλίο από την αρχή, αλλά εκεί της διάβασα και το σημείωμα αυτό» δήλωσε ο συγγραφέας.