Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, 2025 23:47
Αθλητικά

Σταμάτησαν στα πέντε οι γυναίκες του Βόλου






Διπλό με πεντάρα τα κορίτσια του Βόλου στην Βέροια!

Συνεχίζουν τα εντυπωσιακά αποτελέσματα και απολαμβάνουν την κορυφή του πρώτου ομίλου!

Η Έλενα Κουσκούνη ξεκίνησε το παιχνίδι με διαφορετική σύνθεση αυτή την φορά, αφού οι τιμωρίες και οι τραυματισμοί της άλλαξαν τα πλάνα!

Παρόλα αυτά η ομάδα του Βόλου επικράτησε άνετα στο δημοτικό στάδιο Βέροιας.

Το σκορ άνοιξε στο 27′ η Πούλιου με καταπληκτικό σουτ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής. Η Βέροια αντιστάθηκε στο πρώτο μισό του αγώνα πάρα την μεγάλη πίεση που δεχόταν και τις συνεχείς επιθέσεις της Βολιώτικης ομάδας, παίζοντας κυρίως αμυντικά και έτσι το σκορ ημιχρόνου έμεινε στο 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κέκου στο 55′ έκανε το 0-2 μετά από φοβερή ασίστ της Μπουζίνου, βρήκε την μπάλα στον αέρα και την έστειλε στα δίχτυα!

Στο 63′ η Γάτσιου με τέλεια κάθετη πάσα έβγαλε τη Μπουζίνου τετ α τετ και νίκησε την αντίπαλη τερματοφυλακα κάνοντας το 0-3.

Στην συνέχεια μετά από εκτέλεση φάουλ της Κέκου, η Πούλιου πήρε την ασίστ και έκανε το 0-4 και τέλος η Πετρίδου στο 90′ με δυνατό σουτ έκανε το τελικό 0-5.

Για τον Βόλο αγωνίστηκαν οι: Θεοχάρη Ε., Vera, Francescato, Μαλτέζου ( 75′ Κρανά), Σύρμου, Πετρίδου, Κέκου, Πούλιου, Γάτσιου (70′ Σταμοπούλου) Μπουζίνου, Γαρυφαλλίδου (80′ Εμμανουηλίδου)