Σάββατο, 1 Μαρτίου, 2025 09:17
ΒόλοςΤοπικά

Βόλος: Ηλικιωμένη απείλησε να σκοτώσει τον κατάκοιτο σύζυγό της!






Οδηγείται σήμερα στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με τη διαδικασία του αυτοφώρου

Να σκοτώσει τον κατάκοιτο σύζυγό της(!) απείλησε μία ηλικιωμένη, η οποία πέρασε και δεύτερο βράδυ στο κρατητήριο με απόφαση δικαστηρίου και μέχρι να οδηγηθεί σήμερα στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με τη διαδικασία του αυτοφώρου, προκειμένου να τεθεί στην κρίση της δικαιοσύνης.

Η ηλικιωμένη Ρομ επρόκειτο να δικαστεί χθες, ωστόσο, δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στο δικαστήριο ο σύζυγός της ο οποίος είναι κατάκοιτος. Το δικαστήριο έκρινε ότι είτε θα πρέπει σήμερα να κληθεί να καταθέσει ο επίσης ηλικιωμένος και κατάτοικος άντρας είτε να ληφθεί από αυτόν κατάθεση και να αναγνωστεί και ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης.

Όπως έγινε γνωστό, το ηλικιωμένο ζευγάρι καβγάδισε για άγνωστο λόγο. Πάνω στον καβγά αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και έφθασαν στο σημείο να βριστούν. Τα πράγματα ξέφυγαν όταν ο άντρας φέρεται να χτύπησε στο πόδι τη σύζυγό του. Όπως είπε η ηλικιωμένη, χωρίς να εξηγήσει πώς ένας κατάκοιτος σηκώθηκε και τη χτύπησε, το πόδι της έχει πρηστεί από το χτύπημα που δέχθηκε σε σημείο να παρουσιάζει πρόβλημα στη βάδιση.

«Θα σε σκοτώσω. Θα σε μαχαιρώσω» φέρεται να απείλησε τότε τον σύζυγό της η ηλικιωμένη.

Ο κατάτοικος άντρας κάλεσε αστυνομία και την κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία και ενδοοικογενειακή απειλή, με αποτέλεσμα να συλληφθεί άμεσα η γυναίκα και να οδηγηθεί στο εδώλιο.

 Το δικαστήριο αποφάσισε να διατηρήσει την κράτησή της μέχρι να δικαστεί και η ίδια ξέσπασε. Αρχισε να διαμαρτύρεται έντονα προς την έδρα του δικαστηρίου και ισχυριζόταν ότι ο σύζυγός της δεν επιθυμεί την τιμωρία της. «Είμαι τυφλή γυναίκα. Ο σύζυγός μου είναι μόνος του και κατάκοιτος. Ποιος θα τον βοηθήσει;», εκλιπαρούσε και ζητούσε από το δικαστήριο να καλέσουν τηλεφωνικά τον γιο της που ζει στην Αμαλιάδα για να τους εξηγήσει.

Η ηλικιωμένη δεν έπεισε και συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε ξανά στο κρατητήριο.