Δραματικές ώρες βιώνει, ημέρες εορτών, η οικογένεια του 33χρονου Βολιώτη, που παραμένει άφαντος από το Σάββατο το βράδυ, όταν το έσκασε από την Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, αφήνοντας σημείωμα με το οποίο προειδοποιούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του.
Ακόμη και σήμερα ο 33χρονος δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ παρά το γεγονός ότι έχει εκδοθεί Silver Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού δεν υπάρχει κανένα στοιχείο.
Η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι και μέσω των social media κάνουν έκκληση όποιος γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις αρχές, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες τόσο στη Γορίτσα, όσο και σε άλλα σημεία, που πιθανολογείται πως μπορεί να προσέγγισε ο 33χρονος, θέλοντας να απομονωθεί.
Οι γονείς και η αδερφή χθες τοιχοκόλλησαν αφίσες με το Mising Alert σε όλη την πόλη, ευελπιστώντας ότι σύντομα το δράμα που βιώνουν θα λήξει με τον ευτυχέστερο τρόπο.