Παρασκευή, 14 Μαρτίου, 2025 22:35
ΒόλοςΤοπικά

Βόλος: Με κυνηγούσε με «πεταλούδα» και απείλησε να με σκοτώσει, λέει η 21χρονη που δέχτηκε επίθεση από 37χρονο (video)






Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 21χρονη στον Βόλο, όταν την γρονθοκόπησε ένας 37χρονος και της έσπασε το αυτοκίνητο. Η νεαρή ήταν εργαζόμενη στο μαγαζί και όπως υποστηρίζει, ο 37χρονος δράστης είχε εμμονή μαζί της και την απείλησε πως θα τη σκοτώσει.

Ο δράστης συνελήφθη, πέρασε Αυτόφωρο και καταδικάστηκε σε 19 μήνες φυλάκιση, ενώ άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

«Όταν έφυγα από το μαγαζί βγήκε έξω και με κυνηγούσε με τον σουγιά, μια “πεταλούδα”. Δεν ασχολήθηκε κανένας. Ήταν δέκα άτομα μέσα στο μαγαζί και κανένας δεν έκανε τίποτα», είπε η 21χρονη στον ALPHA.

«Σηκώθηκα και έφυγα με κλάματα από το μαγαζί, ο κατηγορούμενος ήρθε από πίσω μου με μία πεταλούδα απειλώντας πως θα με σκοτώσει και πως θα σπάσει το αυτοκίνητό μου. Θα δεις (…) τι θα πάθεις! Θα το πληρώσεις πολύ ακριβά όλο αυτό», ανέφερε.

«Την έσπρωξα»

Από την πλευρά του ο 37χρονος δήλωσε: «Έχω κάνει έφεση. Δεν έχω σπάσει εγώ αυτοκίνητα. Η ίδια ήρθε και μου έδωσε μπάτσα και την έσπρωξα, δεν την χτύπησα. Το αυτοκίνητο μπορεί να το έσπασε κανένας γκόμενος. Εγώ καταδικάστηκα. Ότι εγώ έχω μια “πεταλούδα” μέσα στο αυτοκίνητο, την είχα γιατί μένω σε ερημική τοποθεσία».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες ο 37χρονος απάντησε: «Δεν ξέρω, αυτή τη στιγμή εγώ έχω καταδικαστεί, δεν με νοιάζει. Εγώ τώρα θέλω να ηρεμήσει το κεφάλι μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο