Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου, 2025 20:02
ΒόλοςΤοπικά

Βόλος: Συντετριμμένη η σύντροφος του 53χρονου μεταφορέα – «Να επανέλθει η θανατική ποινή» [βίντεο]






Συντετριμμένη είναι η οικογένεια και οι φίλοι του 53χρονου Λευτέρη Τσαμούτη, του μεταφορέα από τον Βόλο, ο οποίος έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στους Γόννους Λάρισας. Σήμερα, πλήθος κόσμου βρέθηκε στην κηδεία του, αποχαιρετώντας τον με δάκρυα στα μάτια.

Σε δηλώσεις της, η σύντροφος του εκλιπόντος εξέφρασε την οργή και τη θλίψη της για τη δολοφονία, ζητώντας την επαναφορά της θανατικής ποινής. «Να γυρίσει η θανατική ποινή, αυτό θέλω, να γυρίσει η θανατική ποινή να μην ξανά υπάρξει έγκλημα με καμία μορφή, γίνεται; Μόνο αυτό», δήλωσε συγκλονισμένη. Παράλληλα, τόνισε ότι η τελετή δεν αποτύπωσε στο έπακρο το μέγεθος της απώλειας, καθώς πολλοί φίλοι του Λευτέρη δεν άντεξαν να παρευρεθούν.

Ο Λευτέρης Τσαμούτης ήταν ένας επαγγελματίας που επέλεγε προσεκτικά τα δρομολόγιά του και απέφευγε τις καταστάσεις που δεν του ενέπνεαν εμπιστοσύνη. Η μοίρα, όμως, είχε άλλα σχέδια. «Τώρα ήταν να γίνει; Ήταν να συμβεί; Δεν ξέρω ειλικρινά», ανέφερε η σύντροφός του, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει το τραγικό γεγονός.

Η τοπική κοινωνία του Βόλου θρηνεί τον αδόκητο χαμό του 53χρονου, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για το αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: